Sweden
Valutor:
Billiga Skor
Items: 0

Total: SEK0.00

Frakt & Retur

Frakt & Returpolicy
Vi kommer att skicka ut din beställning inom 1 dag sedan den tid vi behöver för att bekräfta din betalning, använder International Express Service för alla leveranser, det tar ca 5-8 dagar för att dina door.Additional förseningar kan inträffa under månaderna Oct.- februari på grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och Tullverket.

Avbryt Beställ Policy
Om du vill annullera din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst innan du skickar. Så ledsen att vi inte kan avbryta ordning om det skeppades ut. Tack för att du förstår. Om ni insisterar på att avbryta din beställning, observera vår returpolicy.

Returpolicy
Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter. Vi erbjuder en heltäckande politik för återvändande till dig. Innan du vill returnera varor, först kontakta oss för att diskutera problemet du har. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du neednt att skicka något tillbaka. Om det finns obotliga defekter med varorna, kan du returnera dem tillbaka till oss för reparation eller utbyte enligt våra tolv månader warranty.If du vill returnera ditt objekt, vänligen kontakta vår kundtjänst efter att du fått dem. Ange ditt namn och order ID.All returnera varor måste hålla sitt ursprungliga skick. Inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogas, och du måste betala returavgiften, fraktkostnader, utsättning avgift.